Avoimet työpaikat

Kuusamo sijaitsee Koillismaan ylänköalueella. Luonnonkaunis ympäristö kutsuu kirkkaitten vesien ääreen ja vaaramaisemat tarjoavat samoilijalle haastetta niin kesällä kuin talvella. Kuusamossa on kaksi kirkkoa; taajamassa Pyhän Ristin kirkko ja Käylän kylässä rajaseutukirkko leirikeskuksen yhteydessä. Seurakuntamme ikä on 300 vuotta ja tällä hetkellä Kuusamon seurakunnassa on vähän alle 13 800 jäsentä. Seurakuntamme työntekijäjoukko on noin 40 henkilöä.

Kuusamon seurakunnassa on haettavana

I kanttorin virka (B-virka) ajalla 24.7. – 31.8.2017

Virka täytetään 1.12.2017 alkaen.

Kuusamossa kirkkomusiikki on tärkeä osa seurakunnan toimintaa ja puitteet kanttorin työlle ovat kunnossa. Seurakunnassamme on kolme kanttorin virkaa. Työyhteisössä on työntekijöitä noin 40 ja seurakuntalaisia on noin 13 500.

Kanttorin perustehtävien lisäksi virkaan kuuluu Kirkkokuoron johtaminen, vastuu konserttielämästä sekä seurakunnan keskeisimpien soittimien huollosta ja virityksestä. Tämän hetkisen työnjaon mukaan työalavastuuna on ollut diakoniatyö.

Palkkaus on vaativuusryhmässä 601. Virassa on 6 kk koeaika. Virkaan valitulta vaaditaan lääkärintodistus ja rikosrekisteriote.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee olla perillä 31.8.2017 klo 15.00. Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset lähetetään postitse osoitteeseen Kirkkotie 1 B, 93600 Kuusamo. Kuoreen tulee merkintä ”Kanttorin virka”. Hakemuksen voi lähettää myös sähköpostitse kuusamon.seurakunta@evl.fi, otsikolla Kanttorin virka.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Taina Manninen, p. 050 310 5814 (1.8. alk.) tai julistusjohtaja Anni Rimpiläinen p. 040 538 2278 (30.7.saakka).