Omaishoitajat

Omaishoitaja- jos haluat kuuntelijaa ja arjen asioiden yhteistä pohtimista voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijään. Omaishoitotilaanteessa on monia asioita, joita on hyvä jakaa jonkun kanssa.

Omaishoitajia ja hoidettavia kutsutaan kerran kuukaudessa Porkkatörmälle päiväkahville. Kokoontumisissa annetaan tietoa ajankohtaissta asioista ja tapahtumista.

Ryhmää ohjaavat Kuusamon kaupungin omaishoidosta vastaava Marja-Leena Kanerva puh. 050 581 4328 sekä Diakoniatyöntekijä Anne Vanttaja puh. 050 591 3441.

Omaishoitajille järjestetään vuosittain rovastikunnallinen virkistyspäivä, virkistyspäivässä nautitaan hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta. Lisäksi järjestetään yhteinen joulujuhla Kuusamon kaupungin ja Koillismaan Omaiset ja läheiset ry:n kanssa.

Linkit:

Omaiset ja läheiset - liitto ry

Koillismaan omaishoitajat ja läheiset ry

Kuusamon kaupunki omaishoito

Tarkempia tietoja kaikista erityisryhmien tulevista tilaisuuksista saat seuraamalla Internet-sivujen tapahtumakalenteria, Koillis-Sanomien ja Koillismaan Uutisten kirkollisia ilmoituksia.

omaishoitaja vierellä

Anne Vanttaja