Kuusamon seurakunnan Kuulas

Kuorossa lauletaan pääasiassa hengellistä ohjelmistoa moniäänisesti. Erilaiset tilaisuudet pitkin talvea ovat olennainen osa kuoron toimintaa jumalanpalveluksissa avustamisen lisäksi.

Kuulas- kuoro on kehittynyt tyttökuoroksi, jossa laulajat ovat yläasteikäisiä tai vanhempia. Koska kuoron tavoitteena on luoda korkeatasoista kuoromusiikkia paikkakunnan kulttuuritarjontaan, on kuoroon pääsykoe syksyisin.

Iloinen tyttöjoukko johtajansa kanssa odottaa sinua mukaan laulamaan. Tehdään yhdessä hienoa kuorotyötä ja nautitaan musiikista sekä toistemme seurasta.

Ensimmäinen kokoontuminen 16.8.2017 klo 17.45 seurakuntatalon pienessä salissa. 23.8. ei harjoituksia. 30.8. eteenpäin kokoonnumme surakuntatalon takkahuoneessa.

Tervetuloa mukaan!

Kuva kuorosta
Kuva Kuulas-kuorsosta muutaman vuoden takaa.