Seurakunnan puutarhapäivä

Seurakunnan puutarhapäivä Iso sali

Tule ihastelemaan seurakunnan kukkaistutuksia.

Paikalla on seurakunnan hautausmaanhoitaja Marja-Liisa Heikkilä sekä seurakunnan puutarhureita esittelemässä seurakuntatalon lähiympäristön kukkaistutuksia. Puutarhurit antavat paikallaolijoille neuvoja haudan hoitoon ja hautojen kukkaistutuksiin liittyvissä kysymyksissä sekä yleisesti puutarhan hoitoon liittyvissä asioissa.

Klo 13.15 alkaen on isossa salissa kesäinen lauluhetki kanttori Laura Piilosen johdolla. Tapahtumassa mukana on myös pastori Anni Rimpiläinen.

Kahvit tarjolla isossa salissa klo 12-15 välisenä aikana. Lähetystyö tarjoaa kahvit, vapaaehtoinen kahvimaksu.

Tilaisuus on osa keväällä pidettyä Kuusamon Luontotunnus-kisan palkintoa.

Pyhän Ristin kirkko

Lauluja Suomen kesästä

Kesäisiä sävelmiä, tummia ja kirkkaita äänenvärejä, yksinlauluja, duettoja ja pianomusiikkia.

Pyhän Ristin kirkko

Taiteiden yö- tapahtuma

Yhteinen veisuu antaa voimia.

Kitronintie 6

Museoseurat

Tervetuloa kaikki seuroihin,puhujina Taina Manninen ja Seppo Ervasti. Kampanisukahvit lähetystyön tukemiseen klo 16.30 alkaen. rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkin.