Aloita pääsiäiseen laskeutuminen hiljaisuuden retriitillä Lapiosalmen matkailukeskuksessa Posiolla                 27.3.20 klo 18 - 29.3.20 klo 15

Mikä on hiljaisuuden retriitti?

Hiljaisuuden retriitti on yleensä viikonvaihteen mittainen vetäytyminen pois arjen rutiineista ja kiireistä. Retriitti voi olla osallistujalle paikka levähtää ja kuunnella itseään ja Jumalaa kaikessa rauhassa. Aloitusilta on vielä hiljaisuuteen laskeutumisen, informaation ja keskustelun aikaa. Myöhemmin illalla alkaa hiljentyminen, johon jokainen osallistuja sitoutuu. Keskustelemattomuus ulottuu sunnuntain iltapäivään saakka. Retriitin päiväohjelma koostuu säännöllisistä messuista, rukoushetkistä ja yhteisistä aterioista. Jokaisella osanottajalla on oma huone ja päivien ohjelmaan on aina varattu runsaasti aikaa esim. lukemiseen, ulkoiluun ja omaan oleskeluun.

Ilmoittautuminen:

• sitovat ilmoittautumiset 6.3.20 mennessä kirkkoherranvirastoon  puh. 050 310 5811 , paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä
  • pyydämme myös kaikkia suullisesti mukaan ilmoittautuneita vahvistamaan osallistumisensa kirkkoherranvirastoon 6.3.20 mennessä
  • ilmoittautumisen yhteydessä kerätään tiedot erityisruokavalioista

Täysihoitopaketti 100 € / hlö, sisältää majoituksen ja ruokailut sekä saunan la iltana (osallistujat tuovat mukanaan omat liinavaatteet ja pyyhkeen)

Maksu seurakunnan tilille  FI60 5194 0710 0032 57    9.3.2020 mennessä

Viestikenttään teksti: Retriitti Lapiosalmella  ja oma nimi

Retriitin ohjaavat pastori Jari Lappalainen ja seurakunnan vapaaehtoinen, psykologi Paula Koutaniemi

Lisätietoja retriitistä antaa pastori Jari Lappalainen (puh. 050 310 5885)

Lämpimästi tervetuloa mukaan viivähtämään hetki kiireettömyydessä ja tutustumaan retriitin maailmaan

Uutislistaukseen

Kuusamon seurakunta hakee kesäteologia ja kahta leirityöntekijää kesän leireille

4.2.2018 14.11

Kuusamo on luontokaupunki Koillismaalla. Täällä on hyvät mahdollisuudet retkeilyyn ja monenlaiseen harrastamiseen esimerkiksi Rukan ympäristössä ja Oulangan ja Hossan kansallispuistoissa. Kuusamoon pääsee suoralla lennolla Helsingistä tai linja-autolla Oulusta, Rovaniemeltä ja Kajaanista. Myös Onnibus tuo kätevästi Kuusamoon ainakin osan aikaa vuodesta.

Kesäteologin määräaikainen virka 20.5.–15.8.2018

Kesäteologin työtehtäviin kuuluu rippi- ja lastenleirejä, alakoululaisten kesätoiminnan järjestämistä ja osallistumista kuusamolaiseen jumalanpalveluselämään.

Viran kuukausipalkka on 1 746,79 e (vaativuusryhmä 302). Lisäksi leireiltä maksetaan leiripäivärahaa. Mahdolliset virkamatkoista johtuvat kulut Kuusamon sisällä korvataan. Kesäteologi voi tarvittaessa vuokrata seurakunnan omistaman kalustetun asunnon Kuusamon keskustassa.

Kesäteologin tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja teologian opiskelija, teologian kandidaatti tai teologian maisteri.

Hakuaika määräaikaiseen kesäteologin virkaan päättyy torstaina 1.3. klo 16. Haastatteluun pyydettäville ilmoitetaan 1.3. klo 19 mennessä. Haastattelut pidetään Skypen välityksellä perjantaina 2.3. ja valinnasta ilmoitetaan saman päivän aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen marika.villikka(a)evl.fi.

Lisätietoja antaa kappalainen Marika Villikka 050 4334 724.

Leirityöntekijän määräaikainen virka

Leirityöntekijän työtehtäviin kuuluu rippileirejä ja varhaisnuortenleirejä Käylän leirikeskuksessa Pohjois-Kuusamossa. Leirityöntekijä valvoo öisin leirien hiljaisuutta ja osallistuu iltaohjelmien ja muun vapaa-ajan toiminnan järjestämiseen.

Viran kuukausipalkka on 1515,17 e (vaativuusryhmä 201). Leirityöntekijän virkapaikka on Käylän leirikeskus. Seurakunta järjestää kuljetuksen leirikeskukseen Kuusamon keskustasta kunkin leirin alussa ja lopussa. Jos virkaan valittava tarvitsee muuta majoitusta Kuusamossa, seurakunta voi tarvittaessa auttaa sen järjestämisessä.

Leirityöntekijän tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Virkaan valittavan tulee kestää yövalvonnan rasitusta ja kyetä asettamaan rippikoululaisille rajoja. Virka sopii entisille isosille ja kirkon virkoihin ja tehtäviin opiskeleville tai opintoja suunnitteleville. Jonkinlainen kokemus seurakuntien järjestämistä rippikouluista on välttämätöntä.

Leirityöntekijän määräaikaisia virkoja on kaksi:

1) 4.6.–5.8. (neljä rippikoululeiriä)

2) 2.7.–9.8. (kaksi rippikoululeiriä ja kaksi varhaisnuorten leiriä)

Hakuaika virkoihin päättyy to 8.3. klo 16.00. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen kaisa.maatta(a)evl.fi.

Lisätietoja antavat kappalainen Marika Villikka 050 4334 724 ja vs. nuorisotyönohjaaja Kaisa Määttä 050 5913 444.