Uutislistaukseen

stick-people-children-5293336.png

Tiedote lasten, nuorten ja perheiden toiminnasta poikkeusaikana

4.12.2020 15.26

Seurakuntamme päiväkerhot, parkit, Sirkkuset, avoin kerho, koululaisten olohuoneet, kokkikerhot ja nuorten avoin toiminta ovat tauolla 2.12.2020 alkaen toistaiseksi. Toiminta aloitetaan mahdollisuuksien mukaan uudelleen tammikuussa.

Seurakuntamme työntekijät eivät vieraile poikkeusaikana päiväkodeissa, eskareissa tai kouluilla. Pyhäkouluhetket toteutetaan videoina. Koulujen päivänavaukset toteutetaan tilannekohtaisesti joko suoratoiston avulla, videoina, äänitiedostoina tai muuna materiaalina, joka toimitetaan kouluille.

Rippikoulumerkit voi kerätä erillisen ohjeen mukaisesti. Ohje löytyy osoitteesta https://www.kuusamonseurakunta.fi/uutiset/-/news/80117505/. Rippikoululauantai 9. tammikuuta 2021 tullaan toteuttamaan sähköisessä muodossa rippikoululaisille lähetettävien ohjeiden mukaisesti. Isoskoulutus jatkaa kokoontumistaan Teamsin välityksellä.

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudet toteutetaan suoratoistona. Ensimmäiset tilaisuudet järjestetään torstaina 10.12. klo 9.30 (Koululaisten Kauneimmat Joululaulut) ja klo 18 (Lasten ja perheiden Kauneimmat Joululaulut). Tilaisuuksia voi seurata osoitteessa https://www.kuusamonseurakunta.fi/tutki-uskoa/verkkokirkko/lasten-verkkokirkko. Niistä jää tallenne. Osallistumiseen et tarvitse Kauneimmat Joululaulut -vihkoa. Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudet ovat tärkeä Suomen Lähetysseuran kehitysmaiden auttamistyön kanava. Lahjoitusmahdollisuuksiin poikkeusaikana voi tutustua osoitteessa www.kauneimmatjoululaulut.fi.

Keskiviikkona 16.12. klo 10 lähetetään Lasten joulukirkko suoratoistona osoitteessa https://www.kuusamonseurakunta.fi/tutki-uskoa/verkkokirkko/lasten-verkkokirkko. Tästäkin tilaisuudesta jää sivustolle tallenne.

Seurakunnan työntekijät muistavat tulevien viikkojen aikana päiväkerholaisia, sirkkusia sekä varhaisnuorten kerhojen ja olohuoneiden väkeä jouluisalla kirjeellä. Kouluille lahjoitamme Kauneimmat Joululaulut -vihkoja oppilaita ja henkilökuntaa varten. Eskariryhmät ja päiväkodit tulevat myös saamaan jouluista postia pyhäkoulunohjaajilta.

Kuusamolaisia perheitä varten jouluiloa on pussitettu 500 joulupussiin. Ilmaiset joulupussit ovat jaossa seurakunnan iglukappelin luona keskustan jääveistospuistossa maanantaina 21.12. klo 12–14 ja tiistaina 22.12. klo 16–18. Joulupussien jakajat tunnistat valkoisesta liivistä ja tonttulakista. Pusseja jaetaan niin kauan kuin niitä riittää. Joulupussia voi tulla hakemaan ainoastaan terveenä. Suosittelemme myös maskin käyttöä.

Mahdollisista muutoksista ilmoitamme mahdollisimman pian.

Toivoa, rauhaa, rakkautta ja iloa joulunodotukseen!

Seurakunnan kasvatuksen väen puolesta

Marika Villikka, 050 4334 724